fb.jpg                  HOP Breeders Club                 Primjedbe-Pohvale-Sugestije                     

Profine

Profine

Superpremium hrana za pse PROFINE vas u svim HOP trgovinama očekuje u novom pakiranju i s poboljšanom formulom! Kod novih recepata s piletinom udio mesa, povrća i voća je narastao na 70%, a kod onih s janjetinom i lososom na 60%, što osigurava visoku probavljivost i jaku učinkovitost. Jedinstvena "low grain formula" (nizak udio žitarica), bez glutena i pšenice osigurava dobru probavu te izbjegavanje alergija/netoleracije hrane.

Sve se Profine superpremium formule temelje na najnovijim istraživanjima pseće prehrane, a razvili su ih vodeći europskih prehrambeni stručnjaci u suradnji sa skandinavskim uzgajivačima. Sadrže prirodne sastojke i jamstvo su uravnotežene prehrane za vašeg psa. Jedinstvena kombinacija piletine / janjetine / lososa i povrća osigurava zdravu probavu, dovoljno energije i izvrsnu formu, dok  dodani morski kompleks (škampi i lososovo ulje) pruža uravnotežen omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina za zdravu kožu i krasnu dlaku. Biljne esencije komorača, bosiljka i kadulje, zajedno s morskim algama i prebioticima podržavaju probavu i održavaju zdrave crijevne mikroflore, što uvelike pomaže u jačanju imuniteta. Profine proizvodi omogućuju vašem psu uživanje u dodiru prirode, bez rizika od nuspojava, alergija na hranu i nepodnošljivosti hrane.

Obilježje novog asortimana je da postoji recept s piletinom te hipoalergenski recept s janjetinom / lososom za sve uzraste. Sve su formule bez glutena i pšenice. Senior puretina recept je pogodan i za obje vrste korisnika. U nastavku možete vidjeti popis svih Profine proizvoda koje imamo u ponudi te njihove cijene.

tablica-b.jpg

I same vreće u kojima je hrana pakirana su poboljšane – moderno su redizajnirane, nešto su manjeg volumena te imaju patent zatvarače.

Hrana dolazi iz provjerene tvornice Vafo Praha koja proizvodi i Brit hranu te prema sudu naših kupaca i našem osobnom ima NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE u Hrvatskoj u superpremium segmentu. 

U galeriji fotografija ispod može provjeriti novi izgled, osnovne prednosti i detaljni sastav svih pakiranja Profine hrane za pse.