fb.jpg                  HOP Breeders Club                 Primjedbe-Pohvale-Sugestije                     

Sve za kućne ljubimce

hop-1536745619.jpg

HOP d.o.o.

Tvrtka HOP d.o.o. osnovana je 2012. godine s ciljem da vlasnicima kućnih ljubimaca kao i samim ljubimcima ponudi potpuno rješenje svih njihovih potreba.

HOP d.o.o. sadrži specijaliziranu trgovinu hranom i opremom za kućne ljubimce uređenu po najvišim standardima, vrhunski opremljenu veterinarsku ljekarnu. Takav jedinstveni koncept svih proizvoda i usluga na jednom mjestu, uz maksimalnu kvalitetu usluga u svim segmentima, profesionalizma, stručnost i educiranost kompletnog osoblja te njihovu ljubav prema životinjama, čine HOP jedinstvenom „trgovinom“ za kućne ljubimce u Hrvatskoj.


Jednostavno, HOP pruža najbolju ponudu i prvoklasnu uslugu za kućne ljubimce te nudi ugodnu kupnju u ekskluzivnom prostoru, a sve to po prihvatljivim cijenama.

 

U bogatoj ponudi HOP nudi:

  1. Hranu za kućne ljubimce renomiranih brendova

  2. Opremu za kućne ljubimce (akvariji, terariji, krletke, grebalice, ogrlice za pse, igračke, odjeća...)

  1. Veterinarsku ljekarnu sa svim vrstama lijekova za kućne ljubimce (sve vrste zaštitnih sredstava, protualergijskih lijekova kao i bioloških pripravaka za sve vrste kućnih ljubimaca)

  2. Profesionalne savjete.

 

Dobro došli!


Misija

HOP svoju misiju temelji na sloganu „Odani ljubimcima“ koji u potpunosti opisuje način rada tvrtke. Vlasnici tvrtke HOP cijeli su život strastveni ljubitelji životinja te su po istom kriteriju birali i zaposlenike s time da su educiranost, stručnost i uslužnost osoblja jedna od važnih konstanti u tvrtki. 

Specijalizirana trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce, uređena po najvišim standardima, nudi široki asortiman proizvoda - od renomiranih svjetskih brendova hrane, opreme, igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce.

Moderno veterinarska ljekarna s educiranim stručnjacima, osiguravaju zdrav i kvalitetan život našim i vašim ljubimcima.

Pravilo izvrsnosti te pristupa svakom ljubimcu zasebno neka su od temeljnih postulata rada HOP-a, uz misiju Zadovoljstvo vašeg kućnog ljubimca našim proizvodima i uslugama naš je primarni cilj.


Vizija

Vizija tvrtke HOP d.o.o je biti vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj u kvaliteti i brizi za vaše ljubimce koja nudi široku paletu kvalitetnih i profesionalnih usluga za kućne ljubimce, te će svaki prodajni centar predstavljati mjesto gdje će djelatnici tvrtke HOP maksimalno brinuti o potrebama i zdravlju vaših ljubimaca. 

Neprestanim ulaganjem u educiranost osoblja, kao i ulaganjem u modernizaciju tehnologije te praćenjem suvremenih trendova, nastojat ćemo neprekidno unapređivati naše usluge i proizvode te tako ostvariti našu viziju.