fb.jpg                  HOP Breeders Club                 Primjedbe-Pohvale-Sugestije                     

Blog

Koju hranu kupiti psu? (2. dio)

Koju hranu kupiti psu? (2. dio)

Pročitajte nastavak priče uz pregršt savjeta vezano za prehranu vašeg psa koje nam daje gđa Jurana Jelačić, d.med.vet.
NIMFA

NIMFA

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je NIMFA.
KANARINAC

KANARINAC

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je KANARINAC.
OVNOLIKI MINI KUNIĆ

OVNOLIKI MINI KUNIĆ

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je OVNOLIKI MINI KUNIĆ.


 AFRIČKA SIVA PAPIGA

AFRIČKA SIVA PAPIGA

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je AFRIČKA SIVA PAPIGA (ŽAKO).
PLAVOČELA AMAZONA

PLAVOČELA AMAZONA

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je PLAVOČELA AMAZONA.
KANADSKA VJEVERICA

KANADSKA VJEVERICA

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je KANADSKA VJEVERICA.
AFRIČKI TVOR

AFRIČKI TVOR

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je AFRIČKI TVOR.
EDEL

EDEL

Svaki tjedan u našoj rubrici možete pronaći zanimljive i korisne informacije o kućnim ljubimcima. Ovaj tjedan to je EDEL.