fb.jpg                  HOP Breeders Club                 Primjedbe-Pohvale-Sugestije                     

PRIČE ZAPOSLENIKA: Ivanina prijateljica!

PRIČE ZAPOSLENIKA: Ivanina prijateljica!

Mnogo je pet-shopova u svijetu, ali nisu svi kao #HOPobitelj. 

HOP za nas ne predstavlja samo posao, zanimanje. Biti dio ovog tima za nas je biti dio zajednice, zajednice koja obožava životinje i posvećuje im se kao ravnopravnima, a one ispunjavaju naš život i čine nas sretnima. Zbog toga, kada biramo stručno osoblje, gotovo jednako nam je bitna i njihova ljubav prema životinjama. 

A ako naše osoblje voli životinje, znat će i s njihovim vlasnicima, što rezultira uzajamnim povjerenjem - između nas, vlasnika i ljubimaca! Zar nije baš to ono što čini obitelj?

Naši članovi - Ivana i Pipi 

hopivanaipipi3.png

S obzirom na veliku ljubav prema četveronošcima, životi naših zaposlenika često su nezamislivi bez ljubimaca - pa je tako i Ivana, voditeljica poslovnice u Bjelovaru, luda za svojom mezimicom Pipi.

Ivana je osoba koja voli provoditi vrijeme u društvu, voli prirodu, fotografiju i druženje, ali ipak joj je najdraže od svega ispijati čaj u društvu one najbliže prijateljice i pratiteljice kroz život, njezine Pipi.

Putevi Ivane i Pipi sreli su se prije nekoliko godina, kada je ova umiljata kujica spašena iz azila, gdje je bila do svoje treće godine. Kako to često biva, njezin pseći život u azilu nije bio lagan te se posljedice i dalje osjećaju u njezinom ponašanju. Primjerice, ne voli biti sama, plaši ju grmljavina, a čak i neke igračke. 

5c178cc4-7c71-40f9-97ff-81bc5c1e8ba1.jpg

Zato, kako objašnjava Ivana, stalno s njom pričaju kako bi je smirili i pokazali joj da je sigurna i okružena ljubavlju. 

Sada je Pipi već žena u godinama, ali sa svojih osam ljudskih i 56 psećih godina, nije izgubila razigranost i veselje, a slobodan život njezino je drugo ime. Voli provoditi vrijeme na suncu, valjati se u travi, a ponekad i svrati do HOP trgovine po svoju omiljenu pseću hranu - Profine Small Adult te zasladi brk s Profine Salmon i Fish4Dogs slasticama.

Tako dobra cura je ipak zaslužila najbolji tretman. Jer kako kaže Ivana, Pipi je njezina kraljica i ponosni član naše HOP obitelji!

#hopobitelj #odaniljubimcima #hopljubimci